INGREDIENTE
· 6 kg hribe(ciuperci de padure)
· 1 kg morcovi
· 1 kg ceapa alba
· 3 kg ardei kapia
· 2 kg gogosari
· 1 litru jumatate de ulei
· Sare de mare neiodata
· Piper boabe
· 1 l bulion
MOD DE PREPARARE
Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne.
Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Se adauga sarea si boabele de piper.Cand este gata se pune in borcane curate ,se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute.Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate ,se sterg borcanele si se eticheteaza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu