Placinta cu foi fine

miercuri, 24 august 2016

Castraveti dulci acrisori la borcan

Ingrediente: 5 kg castraveti, hrean,500 ml otet, 200gr zahar,2 l apa,boabe piper,boabe mustar,marar uscat,cimbru, frunze de dafin,salicil,sare mare grunjoasa(2 linguri),frunze de telina.
Mod de preparare
  Castravetii se spala.In fiecare borcan punem cateva boabe de mustar si piper, marar uscat si cimbru apoi asezam castravetii in borcane.
  Din apa,otet,zahar si sare facem o compozitie care o vom pune calda peste castraveti in borcane.In fiecare borcan adaugam hrean,frunze de dafin,frunze de telina si un varf cutit cu salicil,optional un ardel iute.Ii capsam si ii punem la dunstuit cam 30 minute din momentul cand fierbe(la foc mic).Se tin in haine calde pana se racesc apoi se depoziteaza in camara.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu