Placinta cu foi fine

miercuri, 31 august 2016

Vinete pane

Ingrediente: 2-3 vinete medii,2 oua,300 ml apa,putina drojdie uscata,ulei,cimbru,patrunjel tocat marunt,sare,piper.

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mare se amesteca faina,ouale,uleiul,piperul,cimbrul,drojdia,patrunjelul tocat marunt si sarea.Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele , se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul .Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins .Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii. Am incercat si vinete pane(snitel) si sunt foarte bune.E un aperitiv rafinat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu