Placinta cu foi fine

marți, 23 august 2016

TARTA DE VARA CU FRUCTE

Ingrediente: Pentru tarta: 3 oua,3 linguri faina,3 linguri zahar,1 zahar vanilat. Umplutura: 1 plic budinca vanilie,4 linguri zahar,300 ml lapte,fructe(eu am pus visine,prune si nectarine). Mod de preparare: Pentru tarta separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma tare cu mixerul albusurile apoi adaugi zaharul si zaharul vanilat,apoi galbenusurile si la urma faina in ploaie.Compozitia se pune in forma de tarta unsa cu putina margarina si se coace la foc potrivit circa 15-20 minute. Dupa ce s-a copt se face budinca : pui la fiert laptele cu zaharul si adaugi praful de budinca amestecand continu sa nu faca cocolosi cu un tel.Se lasa la racit putin apoi o torni peste tarta cand inca e calda dar nu fierbinte. Intre timp tai fructele si le aranjezi peste budinca calda.Poti folosi orice fructe ai(caise,piersici,afine,struguri albi). Este o reteta rapida, usoara de vara si pe placul copiilor.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu