Placinta cu foi fine

vineri, 26 august 2016

SUFLEU CU VERDETURI(SALATA VERDE,CEAPA SI USTUROI VERDE)

Ingrediente: 8 oua,2 linguri pesmet,1 lingura faina,4 linguri orez,1 legatura mara verde,4-5 fire ceapa verde , 2 fire de usturoi verde,sare si piper,100 gr branza telemea de oaie si vaca,3 linguri ulei, 1 capatana mare de salata verde.

Mod de preparare:
Se pune la fiert orezul.Intre timp se amesteca ouale intregi cu salata verde taiata fasii,telemeaua data pe razatoarea mica,ceapa si usturoiul verde taiate marunt, mararul tocat fin,pesmetul, uleiul,faina si se condimenteaza cu sare si piper.La final se pune orezul fiert si racit.Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.Deasupra se pune putina telemea razuita marunt.Se da la cuptor pentru 40 minute.

 Este o reteta super,usoara si plina de vitamine.Acest sufleu poate fi folosit si ca aperitiv .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu