Placinta cu foi fine

miercuri, 24 august 2016

Placinta cu foi fine

Ingrediente:1pachet foi fine de placinta,
 Umplutura
1. 300 gr branza dulce,1 ou, 5 linguri zahar,2 plicuri zahar vanilat,1 pachet mic stafide,3 linguri gris,coaja de la o lamaie si sucul de la lamaie..
 2. 3 mere mari,3 linguri zahar,scortisoara,2 plicuri zahar vanilat,cativa stropi esenta de rom(optional),3 linguri gris
 3. gem de capsuni cu putina nuca macinata
 4. branza sarata,1 ou,susan,zahar pudra.

 Mod de preparare
 Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute. Branza dulce se amesteca cu zaharul ,zaharul vanilat,oul,stafidele, grisul, coaja si sucul de la o lamaie. Merele se curata de coaja se dau pe razatoarea mare se adauga zaharul, zaharul vanilat,esenta de rom,scoartisoara si grisul. Gemul de capsuni se amesteca nuca macinata(ca sa nu curga gemul). Branza sarata se da pe razatoarea mare. Asezam pe o planseta tot cate 2 foi le ungem cu pensula cu putin ulei si asezam inca 2 foi le umplem pe rand (vezi foto) cu mere apoi cu branza apoi cu gem apoi cu branza sarata.Deasupra le ungem cu pensula cu ou .Peste ruloul cu branza sarata punem putin susan. Se coc la foc potrivit 20-25 minute.Se lasa la racit complet si apoi se taie in bucati (cum doreste fiecare).Asa reci rulourile dulci le pudram cu zahar pudra.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu