Placinta cu foi fine

vineri, 26 august 2016

Spaghete pe pat de dovlecel

Ingrediente: 1 pachet spaghete ,2 rosii, 3 fire ceapa verde,usturoi,150 gr pastrama de porc,100 gr faina,3 oua,1 dovlecel,100 ml ulei,sare,piper,scobitori.

 Mod de preparare:
 Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp curatam dovlecelul de coaja,il taiem rondele,il saram si apoi il facem pane(il dam prin faina si ou batut apoi il prajim in ulei). Pentru sos calim ceapa si usturoiu in putin ulei apoi adaugam pastrama taiata cubulete si rosiile curatate de coaja si taiate tot cubulete.Se fierb cateva minute apoi se condimenteaza cu sare si piper.

 Asamblare: pe o farfurie punem 2 rondele de dovlecel apoi pe doua scobitori rasucim spaghete si iar punem 2 rondele de dovleac.Lateral punem sosul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu