Placinta cu foi fine

marți, 23 august 2016

Ardei cu salata de cuscus



Ingrediente:1 ardel rosu,1 ardel galben,1 morcov,4 linguri cuscus,1 castravete de gradina,1/2 legatura de patrunjel verde,2 rosii mari coapte,sucul de la 1/2 lamaie, 2 linguri ulei,sare.

Mod de preparare:
   Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional.(la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta).Se acopera si se lasa asa pana se umfla(cam 20 minute).Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardelul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica.Rosii se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja.Rosii,castravetele si ardelul rosu se taie cubulete marunte.Apoi se amesteca toate cu cuscusul umflat.Se potriveste gustul de sare  apoi se adauga uleiul,sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt.Se amesteca bine si se umplecu aceasta salata  ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).

 Este o salata gustoasa,rapida si foarte buna.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu