Ingrediente: 20 ardei mai mici,0.500 gr carne tocata de porc si vita,1 cana de orez,sare,piper,marar verde,cimbru,2 ou,2 cepe mai mari, 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan.(eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa,ardei kapia si rosii), 1 litru bulion,putin ulei.
Mod de preparare:
Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos.
Pentru umplututa se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt adaugam orezul si condimentele(sare,piper,cimbru si marar,pasta de ardei) iar la urma carnea tocata si cele doua oua.Se amesteca bine apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa.Se pun pe foc pana da intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru.Se fierbe la foc mic cam 45-50 minute.Se pot servi cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu