Placinta cu foi fine

miercuri, 24 august 2016

Prajitura cu nuca,visine si crema de cafea

INGREDIENTE Foaie:250 gr faina 140 gr untura, 70 gr zahar,1ou,1plic praf de copt,smantana cat cuprinde Blat : 6 oua ,250 gr zahar, 200 gr nuci macinate ,3 ling faina. Crema: 100 ml cafea naturala, 150 gr zahar si 2 ling cacao, 3 galbenuse,150 gr zahar praf, bombonele decorative. Mod de preparare: Se face o foaie care se intinde in tava peste ea se pune gem de capsuni si visine sparte. Se face un blat din 6 oua ,250 gr zahar, 200 gr nuci macinate ,3 ling faina se toarna peste visine si se coace la foc potrivit cam 30-35 minute. 100 ml cafea naturala se fierbe cu150 gr zahar si 2 ling cacao.Cand s-a racit se amesteca cu 3 galbenuse si 150 gr zahar praf si la urma 1 rama sau unt. Crema se pune peste prajitura racita si se orneaza cu bombonele de ciocolata sau ciocolata razuita. Este o prajitura de efect si foarte buna, ideala de sarbatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu