Placinta cu foi fine

marți, 9 ianuarie 2018

Poienita cu ciuperci

Ingrediente:400 gr ciuperci marinate(sau 2 borcane mici cu ciuperci intregi),frunze de patrunjel verde,1 ceapa verde,6 cartofi fierti in coaja,4 morcovi fierti,maioneza de casa( 1 ou,1 lingurita de mustar,100 ml ulei),8 castraveciori murati, 2 piepti de pui fierti,1 conserva fasole boabe rosie,sare,piper.

 Mod de preparare:

   Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete. Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul tocat si ceapa verde, cartofii fierti si dati pe razatoare, putina maioneza, castraveciori, morcovi razuiti si fasolea, apoi alternam cu un strat de maioneza, pieptul pe pui fiert si taiat cubulete, maioneza, fasole, castraveti, morcovi si cartofi ultimul strat. Se da la frigider cam 2 ore. Se rastoarna pe un platou sau o farfurie.Si uite asa am facut poienita cu ciuperci. Foarte buna, rapida si de efect.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu