Placinta cu foi fine

marți, 9 ianuarie 2018

Prajitura cu ciocolata si iaurt

Ingrediente:
 Blat: 1 cana de ulei,1 cana iaurt,1 ou,2 cani faina,2 lingurite bicarbonat,2 linguri cacao,2 cani zahar,1 plic zahar vanilat,1/2 lingurita sare,1 cana apa fierbinte.
 1 CANA =250 ML
 Glazura:200 gr ciocolata( pentru glazura), 200 ml frisca dulce(sau smantana), zahar dupa gust.

 Mod de preparare:
    Pentru blat amestecam toate ingredientele intr-un singur castron.Se omogenizeaza cu mixerul.Se coace la 180 grade C circa 30 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Dupa ce s-a copt se lasa la racit.Deasupra turnam glazura. Ciocolata se topeste pe aburi. Se lasa foarte putin sa se raceasca apoi adaugam smantana sau frisca (ce avem) si putin zahar dupa gust.Eu am adaugat smantana de casa si a iesit ca o crema . O prajitura usoara rapida si economa.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu