Placinta cu foi fine

marți, 9 ianuarie 2018

Negresa cu bezea si gem de capsuni

Ingrediente:
 Blat: 5 galbenusuri,200 gr zahar,200 ml lapte,8 linguri ulei(150 gr margarina),3 linguri cacao,300 gr faina, 2 plicuri zahar vanilat,1 plic praf de copt,1 borcan mic de gem de capsuni.
 Bezea: 5 albusuri,200 gr zahar.

 Mod de preparare:
      Intr-un castron mixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul.Apoi adaugam alternativ laptele,uleiul,faina +praful de copt+cacao.
      Compozitia obtinuta se pune intr-o tava cu hartie de copt si se coace la 190 cam 20 minute.Intre timp batem tare bezeaua . Astfel blatul copt pe jumatate se scoate din cuptor se pune peste el gemul de capsuni apoi bezeaua si se da cuptor inca 20 minute.
       Este o prajitura foarte usoara si gustoasa.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu