Ingrediente:
Aluat: 10 linguri zahar,10 linguri ulei,2 oua,1 plic zahar vanilat,1 praf de copt,1 praf de sare,1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu,200 gr smantana,750 gr faina.
Umplutura: 750 gr branza dulce de vaci, 200 gr zahar,3 oua,3 linguri gris(daca branza e prea moale), coaja rasa de la o lamaie.
Decor: zahar pudra
Mod de preparare:
Pentru aluat punem intr-un castron ouale,zaharul,zaharul vanilat,uleiul,praful de copt si bicarbonatul, amestecam pana se omogenizeaza (ca la maioneza) apoi adaugam treptat din smantana si faina pana obtinem un aluat omogen pe care-l impartim in doua.Prima foaie o intindem pe hartie de copt , o asezam in tava adaugam compozitia de branza apoi facem grilaje din a doua foaie.Se coace la 180 grade C circa 30-35 minute.Dupa ce este coapta o pudram cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu