Placinta cu foi fine

luni, 19 septembrie 2016

Negrese glazurate

Ingrediente:pentru tava de 25/30 cm

Pentru negrese: 250 ml lapte,250 gr faina,200 gr zahar,100 gr unt topit,2 linguri mari cacao,3 oua,1 plic praf de copt,2 pliculete zahar vanilat,putina sare.

 Pentru glazura: 250 gr ciocolata pentru glazura (sau ciocolata amaruie sau ciocolata cu lapte),4 linguri ulei(sau 100 ml smantana dulce) Mod de preparare: Ouale intregi le amestecam cu laptele si untul topit iar zaharul cu cacaua si zaharul vanilat si sarea.Faina se amesteca cu praful de copt.Intr-un castron mai mare le amestecam toate la un loc.Compozitia o coacem intr-o tava cu hartie de copt la 150 grade cam 50 minute pentru a creste frumos si a nu se crapa.
Dupa coacere se lasa sa se racesca complet apoi se pune glazura topita pe baie de aburi. Se poate decora dupa preferinta cu nuca macinata sau nuca cocos sau bombonele decorative sau chiar cu frisca.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu