Placinta cu foi fine

marți, 20 septembrie 2016

Mini pizza

Ingrediente:
Pentru aluat: 500 gr faina,250ml apa,putina sare,25 gr drojdie,4 linguri ulei.
Umplutura: bulion,condiment de cimbru uscat,cascaval,sunca pentru pizza(sau salam), porumb din conserva(sau congelator),ceapa,ardei,1ou pentru uns deasupra.

Mod de praparare:
 Pentru aluat se amesteca toate la un loc,se framanta bine si se lasa la dospit circa 30 minute.Apoi se intinde in foaie se intinde bulionul cu cimbrul apoi razuim cascavalul,punem ceapa si ardelul taiate cubulete,porumbul,sunca.(puteti pune ingredientele in orice ordine doriti).Apoi se ruleaza se taie in bucati groase de 2-3 cm si se aseaza in tava unsa cu ulei si apoi se ung cu oul batut bine.Se lasa la dospit in tava 30 minute apoi se pun in cuptor la foc potrivit.Se coc circa 20-25 minute. Sunt foarte bune si ca aperitiv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu