Placinta cu foi fine

joi, 12 ianuarie 2017

Salata de naut cu legume

Ingrediente:300 gr naut fiert,3 rosii,100 gr masline fara samburi,4 ardei grasi rosii copti,1 legatura patrujel verde,4 linguri ulei masline,2 catei usturoi,1 lingurita mustar,2 cepe rosii,sare,piper si zeama de la 1 lamaie. Mod de preparare: Rosiile le feliem mai subtire,ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie,maslinele le feliem si nautul fiert prospat il lasam la racit(poti folosi naut din conserva).Ardeii rosii se coc se lasa cu putina sare apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar,usturoi pisat, ulei si zeama de lamaie.Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Este o salata delicioasa,sanatoasa si plina de vitamine.Ar trebui sa o consumam cat mai des.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu